måndag 4 juli 2011

Hotel Hilton i Malmö - vilken fullträff!


Vi fick för oss att åka ner till Malmö i helgen. Jag DJade på fredagen på Bee Bar, så vi sa att då åker vi ner på lördag till söndag. Så vi gick in på Hotels.com och kikade på fredagen efter nåt bra hotell som vi kunde bo på. En kompis till skulle med så vi sa att då kan vi ju alla tre dela på ett rum, så blir det billigare.

Vi hittade Hilton Malmö City. Det kostade 1490:- för en natt. Det låter ju kanske inte så billigt, men delat på 3 så blev det 500 kr per skalle. Inklusive frukost. Så det kändes ju bra.

Och wow, vad nöjd jag är med det hotellet! Allt från bemötandet i receptionen, till rummen och standarden på toa (viktigt att den känns fräsch). Vi bodde dessutom på 10e våningen, så vi hade fantastisk utsikt över staden. Nu var vi visserligen inte inne på rummet så värst mycket, men det kändes väldigt positivt ändå. Det rum vi hade är samma som på bilden upp till höger här ovan.

Frukostbuffén i sig var dessutom en helt egen grej, där fanns allt! Och det som inte fanns kunde man beställa in, typ omeletter, våfflor eller specialstekt bacon, osv osv. Kändes ju väldigt lyxigt, med tanke på att vi betalade bara 500 kr per skalle.

Sedan var det ytterligare en fördel, i och med att Malmö Stad nu fått en Citytunnel, så stannar tåget som skall över till Köpenhamn precis under Hilton hotel (nästan). Så man behöver itne ta sig från Triangeln (där Hilton ligger) till Centralen för att åka över till Köpenhamn. Et ritkgit bra lyft för Malmö och antagligen för Hilton. Biljetter till tåget köpte vi i repan på hotellet, också väldigt smidigt, eftersom de alltid har öppet. Det kostade 105 kr enkel väg till Köpenhamn, så 210 kr t/r.

Jag kommer verkligen att bo på Hilton igen när jag åker ner till Malmö igen. En riktig liten pärla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar