tisdag 21 juni 2011

Tom Cruise i ny film - musikalen The Rock Of Ages

För alla som fortfarande inte dissat Tom Cruise helt, så kan jag berätta att det finns hopp om att snart få se honom på vita duken snart igen. Dessutom snyggare än nånsin, klicka på bilden ovan för full storlek av bilden. Mums!

Nu är det återigen dags för en musikal att bli film, denna gången är det musikalen "The Rock Of Ages", en rockmusikal som beskrivs som en "full-out, blast-off, hold-onto-your-hairspray celebration of the great rock music of the 80s". Det blir en del Def Lepard, Twisted Sisters och Foreigner och vad de nu hette alla de där banden med pudelfrillor, och såg mer ut som transvestiter än hårdrockare. Vilket inte var nåt fel, tvärtom, jag älskade det! Plus de där tighta brallorna alla hade på sig avslöjade mycket, så jag kunde inte klaga. Nu får man hoppas Tom kommer ha dem också, men troligen inte ;)


Regissören är Adam Shankman, som en del kanske sett i juryn på So You Think you Can Dance, vilket var överraskande för mig, visste inte han var regissör förutom koreograf. Kul!

Tom Cruises roll i musikalen är karaktären Stacee Jaxx, huvudrollen givetvis. Det är en banal historia på samma sätt som Mamma Mias, men det viktiga är att få med så mycket bra musik som möjligt in i manuset, som i Mamma Mia, så som Bohemian Rhapsody, Wanted Dead Or Alive, I Want To Know What Love Is, We're Not Gonna Take It och till och med The Final Countdown. Ni fattar att det nästan inte kan bli en kalkon av det här, om det nu inte schabblas bort totalt. Premiär är inte färrän någon gång under juni 2012, så det är långt kvar.

Andra skådisar att vara med i filmen är Alce Baldwin, Cathrine Zeta-Jones, Russell Brand och Mary J. Blige. Låter inte som skit och pannkaka detta va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar